DK    ENG  

  (+45) 86 81 78 44         Sadolinsvej 8, 8600 Silkeborg

Historie

OLC PACK ApS blev etableret af Ole la Cour i 1997. Kort tid efter kom hans kone, Anna Marie Nørager ind i firmaet og hun blev hurtigt ansvarlig for virksomhedens bogholderi.

Virksomheden startede oprindeligt som en projektkoordinerings virksomhed og Ole var i den forbindelse, på flere store opgaver i udlandet.

Herefter steg efterspørgslen på emballage og ægteparret startede derfor deres træproduktion. De købte alufolie poserne hos en leverandør, men da den leverandør valgte at stoppe, startede de også deres egen produktion indenfor dette område.

I dag er virksomheden stadig ejet af Ole la Cour og Anna Marie Nørager og den har udviklet sig, til nu at være en familieejet virksomhed, hvor begge parrets døtre er ansat. Derudover arbejder også en svigersøn i virksomheden.

Materialer

Vi sætter en ære i, at levere den bedst mulige kvalitet. Derfor er det særligt vigtigt for os, at vi bruger de rigtige og bedste materialer. Det betyder, at vi har brugt rigtig meget tid på at udvælge vores materialer. Vi nedprioriterer ikke kvaliteten for at være med i den priskrig, der ofte opstår i brancher, hvor der er så meget forskel.

Derimod gør vi meget ud af, konstant at undersøge markedet for at sikre os, at vi får de rigtige produkter, til de rigtige priser.

Hvis du dog ønsker en bestemt vare, i en bestemt kvalitet er du meget velkommen til at kontakte os og så vil vi gøre hvad vi kan, for at matche dine ønsker.

Godkendelse

Hos OLC PACK ApS arbejder vi med træ emballage. Derfor har vi fået en ISBM 15 godkendelse (varmebehandlet træ), der er udstedt af Plantedirektoratet i Danmark.

Såfremt det ønskes, kan vi fremsende certifikat på henholsvis dansk og engelsk.