DK    ENG  

  (+45) 86 81 78 44         Sadolinsvej 8, 8600 Silkeborg

Emballage og pakning

OLC PACK ApS tilbyder flere produkter indenfor emballage og pakning. Heriblandt kan nævnes Aluposer, Tom Træemballage, Pakket træemballage og Projekt Pakning.

Alle produkter er udarbejdet i henholdsvis træ og alufolie.

Læs nærmere om de forskellige produkter nedenfor, eller kontakt os for mere information.

ALUPOSER

En af vores kernekompetence er fremstilling af barrierfolie poser. Denne form for emballage er meget anvendelig, hvis man skal sende en maskine eller dele af maskiner, der ikke kan tåle fugt. Dette skyldes at folien er fremstillet, så der hverken kan trænge luft eller fugt igennem dem. Derudover er den meget mere slidstærk, end hvis man f.eks. benyttede plaktik.

Hos os er alle barrierfolie poserne håndlavet, hvilket giver mulighed for, at få lige præcis det antal man ønsker i lige præcis den størrelse man ønsker.

TOM TRÆEMBALLAGE

Hos OLC PACK ApS tilbyder vi specialfremstillet træemballege. Denne emballage kan leveres tom såvel som benyttes i større pakkeprojekter.

Den tomme træemballage udarbejdes efter alle vores kunders specielle ønsker, hvilket kan lade sig gøre, fordi vi ikke benytter store maskiner til producering men derimod håndlaver vores produkter.

Hvis vores kunde ønsker det, møder vi altid personligt op hos kunden og måler den maskine, der skal pakkes. Dette betyder, at kunden ikke skal have kompetencer indenfor opmåling. Derudover er det også muligt at bestille større eller mindre leveringer af tomt træemballage, som kunden selv har målt op til.

PAKKET TRÆEMBALLAGE

Hos OLC PACK ApS tager vi ofte ud til vores kunder og udfører opgaven. Det kan være, at kunden fremstiller maskiner og ikke selv er i stand til, at varetage forsendelsen af disse maskiner. Der er ofte tale om, at en eller flere maskiner skal sendes til et andet land og derfor pakkes forsvarligt.

Her tilbyder vi, at pakke maskinen i både specialfremstillet barrierfolie samt specialfremstillet træemballage. Vi møder op hos kunden og opmåler den/de maskiner der skal fragtes og varetager os derefter pakkeopgaven, så den kan sendes forsvarligt.

PROJEKT PAKNING

Hvis vores kunde står i en situation, hvor dele af en produktion eller en hel produktion skal flyttes til et andet land og derfor skal have mange maskiner dertil, tilbyder vi at varetage denne opgave.

Dermed varetager vi hele processen fra opmåling til forsendelse og fremstiller alle barrierefolie poser, alt den nødvendige træemballage samt står for bestilling af fragt osv.

Det vil sige, at en virksomhed der skal have flyttet en produktion ikke behøver at have de nødvendige kompetencer for at kunne udføre opgaven selv.